Medaus skanėstai

Medus su imbieru ir citrina

2.205.50

Medaus skanėstai

Medus su pipirmėte

2.205.40

Medaus skanėstai

Medus su spanguolėmis

2.205.60

Medaus skanėstai

Medus su šaltalankiais

2.205.60

Medaus skanėstai

Medus su avietėmis

2.205.30
2.405.70
2.305.50

Medaus skanėstai

Medus su svarainiais

2.205.50

Medaus skanėstai

Medus su šermukšniais

2.205.50

Medaus arbatos – medaus skanėstai – dabar nėra priežasties nemėgti medaus!

Medus su skoniais (tiksliau su liofilizuotais vaisiais ar uogomis)  gali būti naudojamas ir kaip medaus arbatos, ir kaip desertas, užtepėlė ar patiekalo ingredientas. Nors rinkoje medus su uogomis gyvuoja jau ne vienerius metus, daugeliui medaus skanėstai vis dar yra naujovė ir nemenkas atradimas, padedantis pasisaldinti gyvenimą sveikiau. Ypač pasaldinti jį mažiesiems.

Kaip gaminama medaus arbata?

Medaus arbatos galima pasigaminti įdėjus viena šaukštelį mūsų medaus skanėsto į šiltą (tik ne karštą!) vandenį ir gerai išmaišius. Tokia arbata būna ir švelniai saldi ir malonaus, lengvo uogų, vaisių, žolelių skonio.

Medus su skoniais = medaus skanėstai. Kaip jie gaminami?

Tam, kad medus su skoniais išliktų natūralus ir sveikas, jis gaminamas tik iš medaus ir liofilizuotų uogų, vaisių, žolelių. Nenaudojami jokie konservantai, dažiniai, cukrus ir kitos medžiagos.

Sakote, nemėgstate medaus? Galvokite iš naujo.  Dabar medus – kaip niekad gardus. Medaus vertingųjų savybių paletę papildėme vitaminais, esančiais uogose bei vaisiuose. Medus su liofilizuotomis uogomis bei vaisiais – tikras vitaminių, antioksidantų ir kitų naudingųjų medžiagų užtaisas. Liofilizacija – tai procesas, kurio metu džiovinimas vyksta itin žemoje temperatūroje, todėl išsaugomos beveik visos produktuose esančios medžiagos išskyrus vandenį. Liofilizuoti produktai ne tik negenda, tačiau ir išlieka tokie pat vertingi. Tad mūsų medaus desertai – nenuodėmingi desertai.

Kaip naudoti medaus skanėstus?

Iš skanėstų galite pasigaminti medaus arbatą, tepti juos ant duonos, vaikams ant skrebučio, sausainio, trapučio. Taip pat labai skanu šviežias vaškės suris ar jogurtas su pasirinktu skanėstu. Daug mūsų sklientų mėgsta tiesiog lėtai sulaižyti šaukštą skanėsto vietoj saldainio ar deserto. Mėgstantiems priskonines arbatas, į šiltą pieną galima įmaišyti skanėsto su imbieru ir cirtina – skonis labai šildantis.

 Na, o jei norite ką nors nustebinti – medaus arbatų rinkinys gali būti puikia dovana. Medus su pipirmėtėmis – atgaivins, su avietėmis – sušildys,  su svarainiais – praturtins organizmą vitamino C doze, su šermukšniais – nustebins netikėtu skoniu, su šaltalankiais – suteiks jaukumo, su imbieru ir citrina – pakeis arbatos pakelį, su spanguolėmis – neleis apsalti ir t.t.. Esame tikri – rasite savo mėgiamiausią skonį! Medaus skanėstai tiks ir norintiems pasmaguriauti ir jėgas atgauti.

Natūralūs produktai – sveiki produktai sveikai šeimai. O juk sveikata – vienas brangiausių dalykų.

Medus su uogomis bei vaisiais – išskirtinis produktas ne tik savo skoniu, tačiau ir kokybe, kuria itin didžiuojamės ir ją puoselėjame. Esame laimingi galėdami Jums pasiūlyti naujus, įdomius, netikėtus ir kokybiškus produktus.  

„Brolių medaus“ skanėstai – tai, ką paragavę norėsite skanauti dar ir dar. Dabar gali būti ne tik sveika, tačiau ir skanu. Tai ypač aktualu mažiesiems, kurie, dažnai, saldumynus iškeičia į mūsų medaus desertus. Tikime, kad mūsų nuoširdus darbas ir meilė jam pasijaus nuo pirmojo, o šilti linkėjimai lydės iki paskutiniojo šaukšto. Jei dar nebandei – drąsiau, liksi maloniai nustebintas, nes medus dabar – dar gardesnis.