Medaus skanėstų rinkinys „Karalienės asorti“

Original price was: €62.40.Current price is: €48.05.

0 days 00 hr 00 min 00 sc

Mūsų karalienės kaip iš medaus plaukusios – lieknos, jaunatviškos ir energingos! Paslapties čia nėra – jos lepinasi medaus skanėstų rinkiniu „Karalienės asorti“. Tai medaus skanėstų (arbatų) su liofilizuotomis uogomis, vaisiais, juodojo šokolado gabaliukais ir riešutais rinkinys, kuris kiekvieną ištirpdys.

Dabar medus – kaip niekad gardus!

Grynasis kiekis:  2200 g (11 x 200 g)

Lietuvoje pristatome per 1–3 d. d.

Siunčiame į visus pasaulio kampelius, kad gyvenimas būtų saldus.

Aprašymas

Medaus skanėstų rinkinys „Karalienės asorti“ – tai natūralus medus (arbatos) su liofilizuotomis uogomis, vaisiais, juodojo šokolado gabaliukais ir riešutais. Galima ragauti tiesiai iš stiklainėlio šaukšteliu arba užsipilti šiltu vandeniu – visaip neapsakomai skanu.

Vasaros aromatų kupini natūralaus medaus skanėstai yra ne tik skanūs, bet ir aukštos kokybės, mat jiems gaminti naudojamos liofilizuotos pipirmėtės, spanguolės, šaltalankiai, avietės, juodieji serbentai, svarainiai, šermukšniai, citrinos, imbieras ir juodasis šokoladas.

Liofilizuoti (džiovinti šaltyje) produktai išlaiko formą, tūrį, spalvą, juose išlieka visi vitaminai, išsaugomos aromatinės ir skoninės savybės, o tekstūra tampa puri ir traški. Vienas malonumas kramtyti.

Kodėl nepasilepinus medaus arbata? Ją galima pasigaminti įdėjus vieną šaukštelį medaus skanėsto į šiltą (tik ne karštą!) vandenį ir gerai išmaišius. Tokia arbata būna ir švelniai saldi ir malonaus, lengvo uogų, vaisių, žolelių skonio. Atgaivins akimirksniu!

„SNICKERS“ gerbėjos taip pat neliks alkanos. Rinkinyje yra ir sūdytų žemės riešutų meduje bei riešutų asorti meduje. Lengvai išsirinksite savo mėgstamiausią medaus skanėstą, kurį sekantį kartą galėsite užsisakyti atskirai.

DĖMESIO! Medaus skanėstų rinkinys „Karalienės asorti“ – nesaugus, nes labai skanus!

Papildoma informacija
Svoris 3.7 kg
Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Atsiliepimai (10+)

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Rašyti atsiliepimą

Svarbu! Atsiliepimai patvirtinami, tik jei pirkėjas įsigijo produktą apie kurį rašomas komentaras

Panašūs produktai