Brolių jėga
TOP bičių ir medaus produktų rinkinys sportuojantiems „Brolių jėga“ Original price was: €54.10.Current price is: €45.90.
Back to products
Top perkamiausias rinkinys
TOP perkamiausių „Brolių medaus“ skanėstų rinkinys Original price was: €17.00.Current price is: €14.80.

Bičių ir medaus produktų rinkinys imunitetui „Sveikas kaip ridikas“

Original price was: €55.50.Current price is: €43.60.

0 days 00 hr 00 min 00 sc

Tai sveikiausias „Brolių medaus“ rinkinys, kurį vartojant profilaktiškai, bus galima pamiršti visas ligas, o naudojant susirgus – greitai pagyti.

Bičių ir medaus produktų rinkinį imunitetui „Sveikas kaip ridikas“ sudaro: natūralus vasaros žiedų (liepų) medus, bičių žiedadulkės, bičių pienelis (apilakas), medus su imbieru ir citrinomis bei medus su šaltalankiais.

Medaus produktai daro stebuklus: vieni padės būti sveikiems, visi kartu – sveikiems ir laimingiems!

Grynasis kiekis: 1610 g

Lietuvoje pristatome per 1–3 d. d.

Siunčiame į visus pasaulio kampelius, kad gyvenimas būtų saldus.

Aprašymas

Bičių ir medaus produktų rinkinyje imunitetui „Sveikas kaip ridikas“ rasite viską, ko reikia peršalimo ligų profilaktikai, arba susirgus – sustiprinti organizmą be vaistų. Sveikiausią „Brolių medaus rinkinį sudaro: natūralus vasaros žiedų (liepų) medus (1000 g), bičių žiedadulkės (200 g), bičių pienelis (apilakas, 10 g), medus su imbieru ir citrinomis (200 g) bei medus su šaltalankiais (200 g).

Medaus produktai yra tobuli. Ar žinojote, kad vaistus žmogaus organizmas įsisavina iki 30 proc., maistą – tarp 20 ir 40 proc., vaistinių augalų sudedamąsias dalis – iki 70 proc., o štai bičių produktus žmogaus organizmas įsisavina beveik 100 proc. Štai kodėl bičių produktai veiksmingai stiprina imunitetą, padeda atgauti jėgas po įvairių ligų.

Liepų medaus gydomosios savybės liaudies medicinoje žinomos jau ne vieną tūkstantmetį. Jis turi daug skirtingų mikroelementų, vitaminų, aminorūgščių, vandenilio peroksido ir kitų naudingųjų medžiagų. Šis medus stiprina imunitetą, gerina savijautą ir nuotaiką.

Bičių žiedadulkės – galingas antioksidantų, vitaminų ir mineralų kompleksas. Kadangi žiedadulkės turi savyje didelę dalį to, ko reikia užsimegzti gyvybei (tai tikroji žiedadulkės paskirtis), jos yra labai maistingos. Taigi žiedadulkės gali padėti papildyti organizmo atsargas, o šaltuoju laikotarpiu – apsaugoti nuo ligų.

Apie bičių pienelio (apilako) maistines savybes būtų galima parašyti knygą – tai tikra vitaminų ir kitų naudingųjų medžiagų „bomba“! Bičių pienelyje yra B grupės vitaminų, taip pat vitaminų C, A, D, PP, E, pantoteno ir folio rūgščių, taip pat mikroelementų (geležies, sieros, magnio, kalcio, aukso, chromo, silicio, nikelio, sidabro, cinko, kobalto ir kt.). Tad kuo naudingas bičių pienelis? Viskuo!

Imbieras, citrina, šaltalankiai yra pirmas „vaistas“ pajutus peršalimo simptomus. Bet ką daryti, kai jų nėra po ranka? Čiupti „budinčius vaistus“ šaldytuve. Medus su liofilizuotais priedais – imbieru, citrinomis ir šaltalankiais (arbatos) – papildys jūsų kūną vitaminu C ir antioksidantais, kurie ne tik padės įveikti peršalimo ligas bet ir sustiprins imunitetą.

DĖMESIO! Bičių ir medaus produktų rinkinį imunitetui „Sveikas kaip ridikas“ vartosi – ligų nežinosi!

Papildoma informacija
Svoris 2.5 kg
Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Atsiliepimai (10+)

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Rašyti atsiliepimą

Svarbu! Atsiliepimai patvirtinami, tik jei pirkėjas įsigijo produktą apie kurį rašomas komentaras

Panašūs produktai